A magyar szürkemarha 2015-óta Hungarikum. Világszerte ismert jellegzetes, tiszteletreméltó megjelenéséről és isteni finom húsáról.
Blog
NAGYON HOSSZAN TUDNÁNK ÍRNI ARRÓL, HOGY MI MINDENT NEM KELLENE KOLBÁSZBA TENNI.
Sok kérdést kaptunk a mangalica termékekkel kapcsolatban, ezért készítettünk egy rövid interjút Hajdu Dáviddal, akinek a mangalica alapanyagot köszönhetjük.
Dávidot a mangalica és intenzív sertés tartása közötti különbségekről és a mangalica árának okairól is kérdeztük. Nekünk is sok újdonsággal szolgált ez a riport.
Jöhet egy Dél-Texasból származó klasszikus? Persze egy magyaros fordulattal benne!
A Húsvéti elteltével, mi itt a Tóalmásinál arra gondoltunk, hogy meglepünk Titeket 3 új termékkel, hogy legyen némi kóstolgatni való finom újdonság számotokra.
Ez nem más, mint az egész csontos karajból készült paletta, ami erőt ad majd Nektek, a tavaszi fáradtsággal szemben.