Naragh ANGUS Marha
Büszkén jelentjük be, hogy stratégia megállapodást kötöttünk a Naragh Húsüzemmel. Ennek következményeképp kiváló minőségű Angus marha termékekkel bővül a kínálatunk. Az idei év utolsó nyíltnapján már ebből a húsból készítettünk isteni marhapörköltet, ami kivétel nélkül mindenkinek nagyon ízlett. Ez nem is csoda, hiszen a Naragh hozzánk hasonlóan ötvözi a hagyományos eljárásokat a professzionális gyártástechnológiával.
Ebben a cikkben mesélünk egy picit róluk és az Angus marháról.
A Naragh egy Felsőnyárádon található családi vállalkozás. A szarvasmarhákat szabad tartási módban, a saját földön legeltetik és a maguk által megtermelt GMO mentes takarmánnyal etetik.
Természet- és állatszerető emberekként kiemelten ügyelnek az állatjóléti szabályozások betartására, és az etikus állattartás eszméinek követésére.
Az üzem megújuló energiaforrást használ és kiváló szakembereket foglalkoztat.
Ehhez jön hozzá az Angus marha, ami a szürkemarhához hasonlóan egy kincs, főleg ilyen tartási körülmények mellett.
Az állatok az év nagyobb részét a szabadban töltik és végeláthatatlan területeken, mindentől távol legelnek. Az év bent töltött részében is saját takarmánnyal vannak etetve, ezzel garantálva a GMO, illetve mindenféle kemikáliáktól való teljes mentességet.
Tenyésztést tekintve is a természetességre törekednek, nincs mesterséges megtermékenyítés. A borjak a szabad születnek és erősödnek meg.
Ezen állatok húsa nem csak elképesztően egészséges, hanem nagyon finom is. Az érintetlen, gyógynövényekkel tarkított legelőkön töltött idő különleges aromát ad a húsnak.
Általában 18-20 hónapos bikák kerülnek vágásra, amiket nem szükséges hosszú órákon át főzni. A Naragh Angus marhái rövid főzési idő alatt is omlós húst adnak ellentétben a rengeteg helyen árult kizsigerelt, idős állatok húsával.
Jó szívvel ajánljuk!
ITT ÉRED EL AZ ANGUS Marha termékeinket!