Tóalmási Kolbász Manufaktúra webáruháza

Kérdés esetén keress minket bizalommal: 

+36-20/342-7381

Kategóriák
Tóalmási Kolbász Manufaktúra webáruháza

Kérdés esetén keress minket bizalommal: 

+36-20/342-7381

  • Kategóriák
    • Új termékek
    • Tóalmási Marha húsok
    • AKCIÓS TERMÉKEK
    • Tóalmási Csomag ajánlatok
    • Grill termékek
    • Tormák
    • Grill zöldségkrémek, Lekvárok
    • Tóalmási Friss húsok
    • Mangalica Termékek
    • Szürkemarha Termékek
    • Noszlopi Finomságok
    • Szendrei tészták
    • Tóalmási Snack kolbászok
    • Tóalmási Érlelt Szalámik
    • Tóalmási kolbászfélék
    • Tóalmási szalonnafélék
    • Tóalmási füstölt húsok
    • Sajtok, tejtermékek
    • Tóalmási kiegészítők
    • Tóalmási fűszerek
    • Tóalmási Sült termékek
    • Ajándék kollekciók, utalványok.
    • Tóalmási Disznótoros
  • Viszonteladói Jelentkezés
  • Blog
  • Hasznos információk
    • Szállítási információk
    • Fizetési információ
    • Elérhetőségek
    • Kapcsolat
    • Snack kérdőív
  1. Blog
  1. Blog
Vissza
Cipóban sült csülök

Cipóban sült csülök

Egy ízletes házias finomság, ahol a ropogós kenyértészta alatt a szaftos csülök rejlik – pont olyan, mint amilyet régen a sparhelt mellett készítettek!

Hozzávalók 4 személyre

a tésztához:

  • 50 dkg kenyérliszt
  • 2,5 dkg friss élesztő
  • 1 kiskanál cukor
  • 0,5 dl víz
  • 1 csapott kiskanál só
  • 1 evőkanál olvasztott Tóalmási sertészsír

a nyújtáshoz:

  • liszt

a tepsi kikenéséhez:

  • Tóalmási sertészsír

a töltelékhez:

  • 50 dkg főtt, kicsontozott Tóalmási hátsó csülök, főzés előtt egy éjszakára vízbe áztatva

 

Elkészítés

  1. A langyos lisztet tálba szitáljuk. Az élesztőt a cukorral és vízzel felfuttatjuk, majd a lisztbe öntjük, megsózzuk, majd annyi langyos vízzel összegyúrjuk, hogy jól formázható tésztát kapjunk.
  2. Azután a zsírral néhány perc alatt hólyagosra dagasztjuk. Tiszta konyharuhával letakarjuk és langyos helyre téve duplájára kelesztjük.
  3. A tésztát liszttel meghintett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd a megfőtt és jól lecsöpögtetett csülökhúst a közepére rakjuk.
  4. A tésztát minden oldalról ráhajtjuk és összenyomkodjuk.
  5. Zsírral kikent tepsibe átemeljük úgy, hogy az összeillesztett rész alulra kerüljön. 190 ºC-ra (légkeveréses sütőben  170 ºC) sütőben kb. 50 perc alatt pirosra sütjük.
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Manufaktúrák Neked Kft.
  • 2252 Tóalmás, Fő utca 148.
  • +36-20/342-7381
  • ugyfelszolgalat@toalmasimanufaktura.hu
  • facebook

  • instagram

  • tik-tok

  • youtube

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le!

Hogy ne maradj le a kedveményekről, akciókról, legfrissebb híreinkről íratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
  • Új termékek
  • Tóalmási Marha húsok
  • AKCIÓS TERMÉKEK
  • Tóalmási Csomag ajánlatok
  • Grill termékek
  • Tormák
  • Grill zöldségkrémek, Lekvárok
  • Tóalmási Friss húsok
  • Mangalica Termékek
  • Szürkemarha Termékek
  • Noszlopi Finomságok
  • Szendrei tészták
  • Tóalmási Snack kolbászok
  • Tóalmási Érlelt Szalámik
  • Tóalmási kolbászfélék
  • Tóalmási szalonnafélék
  • Tóalmási füstölt húsok
  • Sajtok, tejtermékek
  • Tóalmási kiegészítők
  • Tóalmási fűszerek
  • Tóalmási Sült termékek
  • Ajándék kollekciók, utalványok.
  • Tóalmási Disznótoros
  • Viszonteladói Jelentkezés
  • Blog
  • Hasznos információk
    Hasznos információk
    • Szállítási információk
    • Fizetési információ
    • Elérhetőségek
    • Kapcsolat
    • Snack kérdőív
Belépés
Regisztráció