Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36-20/342-7381
A termék Tóalmási Nitritmentes Füstölt Parasztkolbászból készült.
A sólet fehér babból, árpagyöngyből, Tóalmási Adalék és Nitritmentes füstölt parasztkolbászból, olajban párolt vöröshagymából, különféle ízesítésre szolgáló fűszerek keverékéből áll.
A termék állaga főtt összetevőkre jellemző, illatát és ízét főleg a Tóalmási Adalék és Nitritmentes füstölt parasztkolbász és a babérlevél kellemes aromája adja.
A termék GMO mentes, adalékanyagot nem tartalmaz.
Érzékszervi jellemzők: A sólet fehér babból, árpagyöngyből, Tóalmási Adalék és Nitritmentes füstölt parasztkolbászból olajban párolt vöröshagymából, különbféle ízesítésre szolgáló fűszerek keverékéből áll. A termék állaga főtt összetevőkre jellemző, illatát és ízét főleg a Tóalmási Adalék és Nitritmentes füstölt parasztkolbász és a babérlevél kellemes aromája adja.
Nettó tömeg: 400 g ±3 %
Összetevők: Ivóvíz, füstöltkolbász 13% (Sertéshús, szalonna, csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt és egész kömény, étkezési só, természetes füst), száraz bab (szárazon) 11 %, árpagyöngy, vöröshagyma, napraforgó olaj, búzaliszt, étkezési só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt bors, babérlevél.
Összes Tóalmási Adalék és Nitritmentes füstölt parasztkolbász a feldolgozás pillanatában 13 %.
TÁPÉRTÉK ADATOK SZÁMÍTOTT ÉRTÉKBŐL MEGADVA 100 g termékben (Töltőtömegre vonatkoztatva):
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).